2020-02-11 08:20:34• hírek • Blikk.hu

Csobot Adél elárulta: ők vigyáznak a gyerekekre, amíg Bencével forgatnak

Múlt vasárnap elindult az RTL Klub új show-műsora, az Álarcos énekes, amelyben Csobot Adél (25) mint a zsűriben helyet foglaló nyomozó, vőlegénye, Istenes Bence (32) pedig mint a színpadon helyt álló műsorvezető látható.

Az énekesnő elárulta, mi alapján próbálják kitalálni a versenyzők kilétét.

Hogy érezte magát az első adásban?

– Az egész egy hatalmas őrült buli, és persze van benne versengés is, sőt nemcsak az énekesek közt. Mi, nyomozók azon vagyunk, hogy minél több maszkos híresség kilétét helyesen tippeljük meg. Én a magasság, alkat, hang alapján próbálok rájönni, hogy ki lehet a maszk mögött, de így is nehéz megfejteni. Az elsőként leleplezett Csepregi Évát például sosem találtam volna ki.

Milyen a közös munka a párjával?

– Mi Bencével otthon is sokat­ csipkelődünk, bolondozunk egymással, szóval megígérhetem, hogy ebben sem lesz ­hiány. Nem sértődik meg egyikünk sem, ha van egy erősebb beszólás, mi magunkon is jót tudunk nevetni. Arról nem is beszélve, örülünk, hogy együtt dolgozhatunk, ez egy izgalmas kihívás.

Ki vigyáz a forgatások alatt a fiaikra?

– Erre már jól kialakított rendszerünk van, hiszen gyakran dolgozunk Bencével egyszerre. Ilyenkor sokat segítenek a nagyszülők és a bébiszitterünk. Nagyon jó itthon lenni és dolgozni, mindig jó érzés Budapestre jönni!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: